Beers Elektro integreert de inzichten van haar medewerkers in de bedrijfsvoering

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt op verschillende bedrijfsonderdelen, wat ook opvalt in de markt. Soms resulteert dit zelfs in het afwijzen van projecten. Een van de grootste uitdagingen is namelijk het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel met het juiste kennisniveau.

Ledverlichting is gunstig voor het milieu én uw portemonnee

Bij Beers Elektrotechniek en Beers Service & Onderhoud werken wij duurzaam in de context van milieu en energie. Maar ook duurzame relaties zijn erg belangrijk voor ons. Wij werken daarom met vaste co-partners, waarbij de focus op meer dan kwaliteit en resultaat alleen ligt. Onze langdurige samenwerkingen houden rekening met het geheel, met fundamentele menselijke waarden zoals respect.Bij Beers Elektrotechniek en Beers Service & Onderhoud werken wij duurzaam in de context van milieu en energie. Maar ook duurzame relaties zijn erg belangrijk voor ons. Wij werken daarom met vaste co-partners, waarbij de focus op meer dan kwaliteit en resultaat alleen ligt. Onze langdurige samenwerkingen houden rekening met het geheel, met fundamentele menselijke waarden zoals respect.Bij Beers Elektrotechniek en

Een videofoon biedt extra comfort en veiligheid aan bewoners

Bij Beers Elektrotechniek en Beers Service & Onderhoud werken wij duurzaam in de context van milieu en energie. Maar ook duurzame relaties zijn erg belangrijk voor ons. Wij werken daarom met vaste co-partners, waarbij de focus op meer dan kwaliteit en resultaat alleen ligt. Onze langdurige samenwerkingen houden rekening met het geheel, met fundamentele menselijke waarden zoals respect.

Ga naar de bovenkant