Onze vakmannen zetten zich dagelijks in voor het repareren en in stand houden van bestaande intercom- en videofooninstallaties. Ook lossen ze storingen op in onze vaste wijken en voor onze opdrachtgevers. Maar daarnaast kiezen woningbouwverenigingen en VVE’s steeds vaker voor videofooninstallaties in complexen. Oftewel een toestel met beeld en deuropener functie voor het hele complex.

Wanneer wij die opdracht krijgen, maken we van tevoren een gedetailleerd plan van de installatie. Vervolgens sturen we de bewoners een brief met een dag en tijdblok waarop we de werkzaamheden komen uitvoeren. Aan het eind van de dag testen we na gereed alle toestellen met iedere bewoner. Als we op maandag starten, dan hebben we voor complexen tot 200 woningen de klus voor het weekend geklaard en zijn alle toestellen en algemene installaties vervangen.

Alleen dit jaar al, tot september, hebben wij voor 327 woningen complexmatig intercoms vervangen en voor 476 woningen complexmatig videofoons vervangen. Je mag dus gerust zeggen dat Beers Elektro & Service specialist is in het snel en zorgeloos vervangen van complexmatige videofooninstallaties.