fbpx

SAMENWERKINGSVERBAND

Duurzame relaties

SAMENWERKINGSVERBAND2017-08-03T16:37:23+02:00

Duurzaam en strategisch samenwerken

Bij Beers Elektrotechniek en Beers Service & Onderhoud werken wij duurzaam in de context van milieu en energie. Maar ook duurzame relaties zijn erg belangrijk voor ons. Wij werken daarom met vaste co-partners, waarbij de focus op meer dan kwaliteit en resultaat alleen ligt. Onze langdurige samenwerkingen houden rekening met het geheel, met fundamentele menselijke waarden zoals respect, zorgzaamheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Het actief onderhouden van onze relaties is de basis voor onze kwaliteit, het verder ontwikkelen van kennis, het continu verbeteren van de processen en het ondernemen van gemeenschappelijke activiteiten. Duurzaam en strategisch samenwerken betekent dat wij samen met onze relaties voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en de eindgebruikers en daar bewust naar handelen.

Samen met onze co-partners Meerbouw Rotterdam, Huizer Bouw, Dura Vermeer Vastgoed Service, Dura Vermeer Heyma Bouw, Dessing bouw en Van Wijnen Onderhoud en Beheer werken wij aan velen projecten op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Vakmanschap, flexibiliteit en slagvaardigheid zijn de kenmerken van dit samenwerkingsverband, dat streeft naar continuïteit en een optimaal resultaat. Deze samenwerkingsverbanden zorgen voor een beheersbare, betrouwbare en kostenefficiënte bedrijfsvoering.

De verschillende partners staan garant voor hun hoogstaand kwaliteitsniveau en aantoonbare ervaring op het gebied van vastgoedonderhoud, (kleinschalige) nieuwbouw en renovatie. Het comfort van de eindgebruiker staat hierbij steeds voorop. Met de co-partners werken wij al langere tijd aan meerdere projecten efficiënt samen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat alle fasen van het gehele project naadloos op elkaar zijn afgestemd. Samenwerken met Beers betekent kiezen voor duurzame oplossingen.

Uw voordelen op een rij:

  • U heeft één aanspreekpunt gedurende het hele project.
  • U ontvangt één offerte voor meerdere disciplines tezamen.
  • Meerdere disciplines kunnen op eenzelfde uitvoermoment ingepland worden.
  • Flexibele werktijden tussen 08u en 19u.
  • 24-uurs storingsdienst.
  • Minder administratieve handelingen.
  • Optimale kostenbeheersing.
  • Transparantie: dankzij onze efficiënte en geautomatiseerde werkwijze, weet u precies waar u aan toe bent.
  • Rapportages en analyses van behaalde resultaten naar aanleiding van vastgestelde prestatie-indicatoren.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op!

ONZE PROJECTEN & REFERENTIES

HET LAATSTE NIEUWS

Ga naar de bovenkant