Kwaliteit met de hoogste norm is onze standaard

Om kwaliteit te garanderen zetten wij ons onafgebroken in voor een hoog kwaliteitsniveau van het geleverde werk. Door efficiënt te werken, streven wij naar een zo kort mogelijke doorlooptijd van het proces. Wij hebben onze werkwijze geautomatiseerd, waardoor wij snel kunnen schakelen en bovenop de kwaliteit kunnen zitten. Hierdoor vindt er optimale communicatie, zowel intern als met partners en opdrachtgevers, plaats.

Bij Beers Elektrotechniek geven wij de voorkeur aan kwaliteit in plaats van kwantiteit. Natuurlijk is snelheid vaak gewenst binnen krappe planningen maar wij voeren het werk liever wel in 1 keer goed uit. De kwaliteit van ons werk waarborgen wij door onze monteurs continu trainingen en cursussen aan te bieden. Deze organiseren wij intern al dan niet in samenwerking met onze leveranciers. Daarnaast werken wij overwegend met ervaren monteurs. Leerlingen en beginnende monteurs staan bij ons altijd onder toezicht en krijgen dagelijks de begeleiding die ze nodig hebben.

Wij houden het werk leuk voor iedereen en het werk wordt probleemloos uitgevoerd. Dankzij onze proactieve en probleemoplossende benadering voorkomen wij faalkosten. Dit wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers en door de bewoners, die onze werkzaamheden en uitgevoerde projecten bovengemiddeld positief beoordelen.