Camera’s voorkomen en bestrijden criminaliteit, overlast en andere gevaren

Bij elk bedrijf of appartementencomplex lopen voortdurend mensen naar binnen en buiten. Bewakingspersoneel komt dan al snel ogen tekort, maar met camerabewaking is er alsnog altijd zicht op wie het pand betreedt. De camerabeelden helpen om inbrekers op heterdaad te betrappen, maar ook om criminelen achteraf te identificeren. Brand en ongelukken signaleert u eveneens snel dankzij camerabewaking. Hierbij is een doordachte positionering van de camera’s belangrijk, zodat geen enkel gevaar onopgemerkt blijft. Ook een deskundige installatie van de camera’s is een absolute must om optimaal te profiteren van camerabewaking.

Camerabewaking is waardevol bij criminaliteit, overlast én ongelukken

Menig pand heeft meer ingangen dan beveiligingspersoneel. Veel appartementencomplexen beschikken niet over beveiligingspersoneel. Camerabewaking is dan ideaal om toch zicht te houden op alle deuren en ramen. Zo helpen de camera’s om daders van een inbraak of andere criminaliteit en overlast op te sporen. De zichtbare aanwezigheid van camera’s schrikt bovendien criminelen af, zodat camerabewaking ook preventief werkt. Camerabewaking beschermt bovendien niet alleen tegen criminaliteit, maar ook tegen ongelukken. Zo ziet uw beveiligingspersoneel op de camerabeelden direct wanneer ergens een gevaarlijke situatie ontstaat, brand uitbreekt of bijvoorbeeld een oudere bewoner een val maakt. Uw bezoekers weten zo zeker dat ze er bij gevaar nooit alleen voor staan.

Kies voor op uw vastgoed of bedrijf afgestemde camerabewaking

Elk pand heeft unieke inbraakgevaren en andere veiligheidsrisico’s. Beveiliging is dus altijd maatwerk. Daarom biedt Beers Elektrotechniek een op uw locatie en wensen afgestemd veiligheidsadvies. Hierbij is veel mogelijk, waaronder ook camerabewaking in liften. Elke camera wordt vakkundig geïnstalleerd met behulp van de nieuwste technieken. Wij denken ook met u mee over de beveiliging van materialen die zich buiten het zicht van de camera’s bevinden. Kabels zijn bijvoorbeeld effectief te beveiligen met van roestvrij staal gemaakte profielen.

Bent u benieuwd hoe Beers Elektrotechniek met camerabewaking uw pand of bedrijf veiliger kan maken? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.