Pv-panelen zijn een waardevolle investering in uw pand én het milieu

Over de gevolgen van klimaatverandering lezen we vrijwel dagelijks, maar onze CO2-uitstoot neemt nog weinig af. Met zonnepanelen maakt u van uw bedrijf of pand een milieuvriendelijke voortrekker in innovatieve en groene energie. Zonnepanelen, ook wel fotovoltaïsche panelen of kortweg pv-panelen genoemd, zetten energie van de zon om in stroom. Dit maakt deze panelen tot het ideale alternatief voor fossiele brandstoffen. Door de sterk afgenomen aanschafkosten en alsmaar stijgende efficiënte zijn de panelen bovendien een voordelige energiebron geworden. Met de expertise van Beers Elektrotechniek profiteert u maximaal van de milieu- en kostenvoordelen van zonnepanelen.

Zonnepanelen van nu zijn goedkoper en efficiënter dan ooit tevoren

Wetenschappers van over heel de wereld werken al decennialang aan steeds efficiëntere en gunstigere zonnepanelen. De eerste panelen uit de jaren 50 zetten nog slechts iets meer dan 5% van de zonne-energie om in elektriciteit. De panelen van tegenwoordig daarentegen kennen een efficiëntie van soms wel meer dan 20%. Hierdoor nemen de opbrengsten van zonnepanelen steeds meer toe. Tegelijkertijd zijn de aanschafkosten van de panelen aanzienlijk afgenomen. De gedaalde kosten en gestegen opbrengsten zorgen samen voor een steeds hoger rendement van zonnepanelen.

Deskundige installatie van moderne zonnepanelen is voordeligste optie

Hoeveel voordeel uw bedrijf of pand heeft bij zonnepanelen hangt af van de kwaliteit van zowel de panelen als de installatie. De vakmensen van Beers Elektrotechniek werken met panelen die snel en eenvoudig zijn te installeren en om weinig onderhoud vragen. Eenmaal vakkundig geïnstalleerd leveren de zonnepanelen niet alleen voordelige energie op, maar dragen ze ook bij aan een groen en modern imago voor uw pand. Is uw vastgoed klaar voor een groene boost? Maak dan een afspraak met Beers Elektrotechniek en alles van de installatie tot het onderhoud van de zonnepanelen wordt voor u verzorgd.