Woningstichting: Woonstad Rotterdam

Aannemer: Huizer bouw, Meerbouw Rotterdam
Beers Service & Onderhoud is al velen jaren werkzaam voor Woonstad Rotterdam en verzorgt naast het reparatie onderhoud ook het planmatig onderhoud. Daarnaast voert Beers Service & Onderhoud elektrakeuringen van mutatiewoningen uit, hiernaast worden er regelmatig al dan niet projectmatig badkamer-, toilet- en keukenrenovaties uitgevoerd. Woonstad maakt gebruik van gebiedsaannemers, waaronder Meerbouw Rotterdam en Huizer bouw. Samen met deze gebiedsaannemers zijn wij werkzaam in de wijken Tarwewijk, Maashaven, Kralingen-Crooswijk en Noord in Rotterdam.

Hiernaast heeft Beers opdracht gekregen van Woonstad Rotterdam om 21.000 LED-armaturen te plaatsen in algemene ruimten van alle wooncomplexen in Noord-Rotterdam gedurende 2016 en 2017. Het vervangen van de standaard verlichting door LED-verlichting zal starten in juni 2016.

De investering voor Woonstad bedraagt circa 6 miljoen euro. Woonstad Rotterdam is de eerste corporatie die op deze schaal LED invoert en het project maakt deel uit van het ambitieuze duurzaamheidsprogramma van de corporatie. De energiebesparing door gebruik van led-verlichting in wooncomplexen komt 100 procent ten goede aan bewoners via een verlaging van de servicekosten.