Deze intercominstallatie toont direct wie er voor de deur staat

Nummerherkenning voor telefoons bestaat al decennialang, maar aan de voordeur laten we ons nog steeds door het bezoek verrassen. Met een videofoon is dit verleden tijd. Een videofoon is een intercominstallatie die naast audio ook beeld biedt. Zo ziet men zonder de deur te hoeven openen al wie er heeft aangebeld. Dit geeft bewoners extra bescherming tegen ongenode gasten. Het installeren van een videofoon is bovendien een weinig ingrijpende ingreep met het tweedraadssysteem van Beers Elektrotechniek. Dit systeem is ook minder gevoelig voor storingen, zodat de videofoon feilloos de gewenste extra bescherming biedt.

Een videofoon houdt eenvoudig ongewenst bezoek buiten de deur

Een videofoon bestaat uit een buiten- en een binnenpost. De met een camera uitgeruste buitenpost wordt door de bezoeker bediend. Bij appartementencomplexen toetst de gast het huisnummer of de naam in van de bewoner die hij of zij wil bezoeken. Beers Elektrotechniek kan dit paneel voor u op maat maken. Vervolgens ziet de bewoner op het beeldscherm van de binnenpost wie er voor de deur staat. Dit is een ideale beveiliging tegen criminelen en ander ongewenst bezoek. De videofoon spaart bovendien bewoners die op leeftijd of slecht ter been zijn een onnodige wandeling naar de voordeur uit.

Probleemloze installatie van videofoon met tweedraadsaansluiting

Er zijn verschillende systemen voor de aanleg van een videofoon. Beers Elektrotechniek hanteert een videofoon met tweedraadsaansluiting. Dit type maakt gebruik van de reeds in het pand aanwezige bedrading van de deurbel of bestaande intercom. Zo is het niet nodig om voor de installatie van de videofoon nieuwe kabels aan te leggen. Dit maakt het installatiewerk niet alleen sneller en gemakkelijker, maar voorkomt ook onnodige overlast door de installatiewerkzaamheden.

Wilt u ook uw appartementencomplex, bedrijfsruimte of ander vastgoed veiliger en comfortabeler maken met een videofoon? Neem contact met ons op en wij bellen u spoedig terug.