Verwelkom het snelgroeiende elektrisch rijden

Vraag iemand met een elektrische auto naar zijn of haar grootste ergernis en u hoort vrijwel altijd hetzelfde antwoord: er zijn te weinig laadpunten. Benzinestations zijn er zelfs in de kleinste stadjes in overvloed, maar voor een elektrisch oplaadpunt moet men soms wel meerdere kilometers omrijden. Dat is opvallend, omdat het installeren van een eigen oplaadpaal vandaag de dag bijzonder eenvoudig te organiseren is. Dit vergroot naast de tevredenheid van uw klanten, ook de waarde van uw woning of bedrijfsruimte. Hierin kan Beers Elektrotechniek u ondersteunen, zonder extra zorgen!

Met een eigen oplaadpaal heet u elke bezoeker welkom

Het aantal elektrische auto’s in Nederland stijgt explosief. Dankzij een jaarlijkse groei van tientallen procenten reden begin 2017 reeds meer dan 100.000 elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Het aantal laadpunten is echter aanzienlijk minder hard gegroeid. Met een eigen oplaadpaal voegt u uw organisatie of vastgoed toe aan de nog onderontwikkelde Nederlandse laadinfrastructuur. Zo biedt uw parkeerplaats een gastvrij onthaal aan alle klanten, huurders van uw panden of andere bezoekers. Bovendien draagt u hiermee bij aan een beter milieu en zo ook aan een groen imago voor uw organisatie.

Wel een eigen oplaadpaal, geen extra zorgen

Om goed voorbereid te zijn op de onstuitbare opmars van elektrische auto’s is het belangrijk dat u de juiste elektrische oplaadpaal kiest. Ook de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties moeten met zorg gebeuren. Door te kiezen voor vakmensen voorkomt u dat uw eigen oplaadpaal onverhoopt uw nieuwe zorgenkindje wordt. Kiest u voor Beers Elektrotechniek, dan wordt u zelfs volledig ontzorgd. Dit betekent dat u geen tijd, energie of onverwachtse uitgaven kwijt bent aan uw eigen oplaadpaal.

Bent u benieuwd hoe Beers Elektrotechniek u aan een eigen oplaadpaal kan helpen? Neem dan contact met ons op en een van onze installateurs bezoekt u spoedig voor een (vrijblijvende) offerte.