Duidelijke communicatie, kwaliteit en continu verbeteren. Dat is ons onderscheidende vermogen. In dit kader was onze eigen communicatie aan een opfrisbeurt toe. Onze huisstijl is vernieuwd en deze is inmiddels vertaald naar alle print – en online middelen en media.

Alles is onderhanden genomen waarbij onze vertrouwde herkenbaarheid in stand is gebleven. Dit ziet u terug in vernieuwde offertes, facturen maar ook onze website is compleet vernieuwd. Bijpassend hebben wij ook een nieuwe bedrijfsbrochure. Eén brochure met een duidelijke omschrijving over wat wij voor verschillende doelgroepen binnen de vastgoedbranche betekenen op het gebied van elektrotechniek en service & onderhoud.

Indien u een bericht achterlaat via onze website, sturen wij u graag een brochure toe. Wij zijn in ieder geval trots op het eindresultaat en hopen met deze aanpassingen een nieuwe fase te lanceren waarbij wij  nog beter met onze klanten communiceren.