Familiebedrijf Beers fietst voor gezondheid en geluk!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Beers kan al sinds 1985 buigen op ruime ervaring en expertise. Onder leiding van Aat van Beers is het bedrijf gegroeid tot een (h)echt familiebedrijf. Van leerling monteur t/m de directie heerst er een hoge mate van vertrouwen en onderlinge betrokkenheid bij het bedrijf, bij de collega’s, bij de klanten en bij de samenleving.

Gezondheid en geluk zijn hierbij de belangrijkste persoonlijke kernwaarden. Wij voelen ons dan ook maatschappelijk verantwoordelijk en sociaal betrokken bij mensen in moeilijke tijden. Bij mensen voor wie gezondheid en geluk niet vanzelfsprekend is. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de wereld een klein beetje beter kunnen maken door ons steentje bij te dragen aan goede doelen. Goede doelen die erop gericht zijn om het leven van zieke mensen dragelijker te maken of werken aan onderzoek en preventie. Een fit lichaam is de basis voor onze gezondheid en geluk.

Daarom zetten wij ons al jaren op sportieve wijze in voor verschillende goede doelen. Zo hebben wij al meerdere malen de toppen van de Alpe d’Huzes bedwongen en sponsoren wij al jaren team Binnenmaas 92 als deelnemers aan de Roparun. Afgelopen jaar hebben wij met meerdere van onze collega’s deelgenomen aan de Beers Cross 3-luik. Aat en zijn vrouw Sylvia van Beers, dochter Shirley van Beers en andere collega’s rijden dit jaar mee in de Ride for the Roses. Het doel van de Ride for the Roses is met een unieke fietstocht een vuist maken in de strijd tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Ook u kan uw steentje bijdragen door ons te steunen tijdens onze tocht om daarmee samen deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen. Uw steun is goud waard!